Welkom op weekendje naar Belgie .nl

Over deze website


Deze website is een privéproject van Wilbert Gantvoort, met als doel bezoekers te informeren over België als vakantieland.

Doel van de website

De website Weekendje naar Belgie .nl is een privéproject van Wilbert Gantvoort, met als doel haar bezoekers en ge´nteresseerden te informeren over België als vakantieland. Op de site wordt getracht een passend beeld te geven over diverse toeristische bestemmingen, steden, streken en bestemmingen.

Omdat België een zeer grote diversiteit aan bestemmingen heeft, is het vrijwel onmogelijk om vanaf livegang een volledige website te presenteren. De website is in het beginstadium betrekkelijk klein gebouwd, maar heeft als doel om in de toekomst uit te groeien tot een grote en zeer uitgebreide portal die voor velen als uitgangspunt en oriëntatiepunt kan dienen om een weekendje of verblijf naar België te plannen.

Samenwerking

De website Weekendje naar Belgie .nl is mede tot stand gekomen in samenwerking met Toerisme Vlaanderen. Ik dank haar creatief bureau Studio Kunstmaan hartelijk voor het ter beschikking stellen van informatief materiaal, welke in de website is verwerkt.

Tevens treft u op deze website informatie afkomstig vanuit de online encyclopedie Wikipedia.

Voor meer informatie kunt u de beheerder van de website via het contactformulier bereiken.


Over deze website    |     Contact    |     Voorwaarden    |     Sitemap    |     Linkpartners