Welkom op weekendje naar Belgie .nl

Weekendje naar Brussel


Brussel is een stad die weet wat leven is. Wat kan je hier verwachten? Vriendelijke mensen, traditie, luxueuze chocolade, ontzettend veel cafés, terrasjes bij de vleet, parken, maar ook ontelbare shopping mogelijkheden. Het is een stad van kunst en cultuur: wereldberoemd voor haar Grote Markt, die tot UNESCO werelderfgoed is verklaard. De stad van Art Nouveau, het stripverhaal en ruim 100 musea.
 


Welkom in het centrum van de Europese Unie en van haar geschiedenis. Welkom op het kruispunt van filosofische en artistieke stromingen die de stad hebben gemaakt tot wat ze nu is. “Van het Koningsplein tot de Grote Markt” is een wandeling doorheen de tijd, afgewisseld met smakelijke rustpauzes die je de kans geven om op tal van manieren te proeven van wat Brussel vandaag zoal aan levenskunst te bieden heeft.

Behalve de onschatbare verzamelingen in de talrijke musea rond de Kunstberg en de gebouwen rond de Grote Markt, werelderfgoed van Unesco, heeft het historische centrum van de stad ook andere zaken te bieden. Wat denk je van de typische sfeer van de stad met haar smalle steegjes, indrukwekkende galerijen, luxueuze boetieks en gezellige terrasjes? Een frietje eten of proeven van de overbekende waterzooi, heerlijk genieten van lekkere pralines, huisbereide speculaas of een warme wafel. Dat fantastische koopje doen in een modieuze boetiek, een antiekzaak of een boekenwinkel…

Allemaal leuke momenten om te koesteren als je eens in Brussel langskomt.

Binnenkort vindt u in deze sectie meer informatie over een weekendje naar Brussel!


Over deze website    |     Contact    |     Voorwaarden    |     Sitemap    |     Linkpartners